Såld

Sunnersta, Uppsala

Brevduvevägen 3A

Slutpris: 7 030 000 kr

Brevduvevägen 3A

Välplanerad enplansvilla med öppen planlösning och separat uthyrningsdel!

Välplanerad och bekväm enplansvilla som ligger ostört mitt i lummiga kvarter i populära Sunnersta! Stort och välutrustat kök med öppet både mot den stora matrumsdelen och vidare mot vardagsrummet gör den här bostaden perfekt för många gäster! Genomgående gott skick och en smart planlösning som även erbjuder tre bra sovrum (med möjlighet att enkelt göra ett fjärde), ett stort badrum och en gäst-wc samt groventré med tvättstuga innanför köket.

Från flera av rummen nås den stora altanen, som ligger i bästa solläge och mycket skyddad från vind och insyn. Här finns dessutom ett spabad, perfekt för avkoppling oavsett årstid!

Ostörd och lättskött trädgård med gott om plats för lek och spel samt flertalet fruktträd.

Uthyrningsdel i garaget anpassat för två hyresgäster med två sovrum och gemensamt kök och badrum. Perfekt för den som vill reducera sina boendekostnader med hyresintäkter! I garaget finns även en verkstadsdel samt bra förvaring uppe på vinden. Ytterligare förvaring finns i ett stort förråd på husets baksida, ett skjul utmed garaget samt uppe på vinden i huvudbyggnaden.

Kontakta mäklaren för mer information och bokning av enskild visning vid behov!

Martin Jansson
Ansvarig mäklare

Martin Jansson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Martin

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Brevduvevägen 3A, Såld i Sunnersta, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad