Såld

Luthagen, Uppsala

Bredmansgatan 9 A

Slutpris: 3 550 000 kr

Bredmansgatan 9 A

OPTIMALT PLANERAD GAVELFYRA MED BALKONG, ÖPPEN SPIS OCH BURSPRÅK!

Välkommen till en fin och välplanerad gavelfyra med vackert burspråk och fungerande öppen spis! Lägenheten får fint ljusinsläpp från tre väderstreck som ger en härlig atmosfär. Två gröna innergårdar med fruktträd, syrenberså, bärbuskar, trädgårdsmöbler och grillmöjligheter. Här bor ni med bästa läge och bekvämligheter som närhet till matbutiker, skolor, förskolor, närservice och bra kommunikationer.

Planlösningen ger er: Välkomnande hall med förvaring. Rymligt gavelvardagsrum med fungerande öppen spis, burspråk samt utgång till balkong. Fullt utrustat kök med ljus inredning. Tre sovrum samt renoverat badrum från 2016 med tvättmaskin.

Bostadsrättsföreningen HSB 26 Fåfne är en välskött förening som utfört flertalet av de stora renoveringarna samtidigt som de har en låg skuldsättning (1186 kr/kvm enligt årsredovisning 2022). Föreningen har två fantastiska innergårdar i perfekt läge som erbjuder förutom trevliga lekytor även trädgårdsmöbler och grillmöjligheter. I föreningen finns även flera cykelförråd, hobbyrum och två tvättstugor med torkrum. Föreningen har även ordnat med ett övernattningsrum med två bäddar. Detta kan medlemmarna nyttja gratis, max 3 nätter i rad. Här bor du på ett bekvämt promenadavstånd till centrum och ett stenkast till Ekonomikum, samtidigt som du har en omgivning av grönska med flera parker och Stabbyskogen nära. På cykel tar du dig till centrum på bara ett par minuter. Goda kommunikationer både via stadsbuss och regionbussar mot både Västerås och Enköping. För dig som pendlar till Stockholm med bil så har du närhet till påfart för E4:an samt att centralstationen cyklar du till på bara 8 minuter.

Välkomna på visning!

Emil Haraldsson
Ansvarig mäklare

Emil Haraldsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Emil

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Bredmansgatan 9 A, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad