Såld

Luthagen, Uppsala

Bredmansgatan 4D

Slutpris: 2 420 000 kr

Bredmansgatan 4D

Rymlig tvåa i genomgående fint skick, belägen mellan gröna innergårdar!

Välkommen till denna ytterst tilltalande 40-talslägenhet i ett genomgående fräscht och ljust skick! Fastigheten är mycket attraktivt belägen på Bredmansgatan, isolerad av lugnet mellan gröna och frodiga innergårdar. Kort avstånd till centrum, olika universitetsinstitut och endast ett stenkast till Ekonomikum!
Lägenheten ligger smidigt till, endast en halvtrappa upp. Tack vare den höga takhöjden på 2,7 m tillsammans med sina fönsterpartier i två olika väderstreck får du ett fantastiskt ljusinsläpp under hela dagen och en härlig känsla av rymd.

Lägenheten ger dig ett modernt kök från 2019 med mycket generös förvaring och arbetsyta samt plats för matbord intill fönster. Ett stort och luftigt vardagsrum med plats för både soff- och matgrupp samt utgång till lägenhetens balkong riktad mot sydöst. Ett sovrum som rymmer en dubbelsäng och förvaring i klädkammare samt ett badrum med dusch. Den rymliga hallen ger ett härligt första intryck av rymd och den inre hallen knyter samman lägenhetens alla rum. I lägenheten har du bra förvaringsutrymme i rymliga garderober och ytterligare förvaringsmöjligheter finns i två förråd belägna i källarplan.
Föreningen är välhållen med god ekonomi och bra skick på fastigheten. Utöver den gröna innergården med sittgrupper och grill får boende även tillgång till: två tvättstugor varav den ena är ej bokningsbar och endast avsedd för spontantvätt, cykelförråd, hobbyrum och bastu.

På Bredmansgatan bor du i hjärtat av Luthagen. Lägenheten ligger ypperligt till, med närhet till Ekonomikum och andra universitetsinstitut, studentnationer, flertalet restauranger och livsmedelsbutiker. Lika nära finns härliga park- och grönområden så som Vasaparken, Ekonomikumparken, Tegnérparken och Stabby gärde med elljusspår. Du tar dig till Uppsalas mittpunkt samt resecentrum via enkla bussförbindelser, en kort promenad eller cykeltur.

Här har du en lägenhet med karaktär och härlig känsla, välkommen att uppleva den på plats!

Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Bredmansgatan 4D, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad