Såld

Luthagen, Uppsala

Bredmansgatan 4 C

Slutpris: 1 450 000 kr

Bredmansgatan 4 C

Välplanerad lägenhet med ett ypperligt läge och låg avgift!

Välkommen att trivas i en trevlig lägenhet i Luthagen som effektivt utnyttjar varje kvadratmeter på bästa sätt! Välbevarat och fint golv i fiskbensparkett med ljusa väggar. Rummet är lätt möblerat vilket ger många möjligheter till en passande möblering. Stort fönsterparti mot den lugna gården. Praktiskt arbetskök med bra förvaringsmöjligheter och stamrenoverat badrum med dusch och kaklade väggar. Lägenhetens höga takhöjd på ca 2,7 m skapar en härlig känsla av rymd. Tack vare husets läge i kvarteret så är båda husets långsidor helt skyddade från trafik. I denna förening ingår även internet i den redan låga avgiften.

Välskött förening med bra ekonomi, låg belåning och en mysig gårdsmiljö på husets båda sidor tack vare trädgårdsmöbler och lösa grillar som finns att låna. Föreningen har flera gemensamma utrymmen så som tvättstuga, hobbyrum, cykelförråd samt bastu.

Lägenheten har ett suveränt läge i Luthagen, ett stenkast från Ekonomikum, gångavstånd till City och närhet till flera populära restauranger, fik och några kvarter bort finns även matbutik. Längre in i Luthagen finner ni även populära Tegnerparken där närmiljön består av vacker parkmiljö, och de omgivande kvarteren består till mesta delen av äldre byggnader och parker som inbjuder till härliga promenader.

Kommunikationerna i närheten av lägenheten är mycket bra då buss åker förbi ca var tionde minut dagtid. Uppsala som stad är ju även känt för att vara en cykelstad så det finns det goda möjligheter att ta sig runt stan via alla cykelvägar.

Perfekt läge och lägenhet för dig som letar efter ditt första boende, studentlägenhet eller kanske övernattningslägenhet.

Snabbt tillträde är möjligt, eller enligt överenskommelse.

Beyar Hajo
Ansvarig mäklare

Beyar Hajo

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Beyar

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Bredmansgatan 4 C, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad