Såld

Vasastan - Birkastan, Stockholm

Bråvallagatan 6, 3tr

Slutpris: 11 350 000 kr

Bråvallagatan 6, 3tr

Perfekt fyra med balkong i attraktiva Birkastan!

Perfekt fyra med härlig balkong i populära Birkastan! Här bor du ett stenkast från Rörstrandsgatan med ett brett utbud av restauranger och caféer samt goda kommunikationer vid Sankt Eriksplan!

- Balkong
- Väldigt bra planerad
- Vackra 20-tals detaljer
- Tvättmaskin & diskmaskin
- Välskött förening
- Hiss i fastigheten
- Attraktiva Birkastan

Väl genomtänkta material- och färgval kännetecknar detta fantastiska boende på attraktiva Bråvallagatan. Den generösa takhöjden i kombination med stora fönster ger genomgående härlig rymd och rikligt ljusflöde. Välbevarade 20-tals detaljer som återfinns i bland annat vacker fiskbensparkett, takrosetter och stora fönster med spanjolett. Socialt planerad med öppen planlösning mellan luftigt vardagsrum och fullt utrustat kök. Från vardagsrummet via pardörrar nås bostadens balkong i sydostläge. Två rymliga sovrum med bra förvaring samt ett mindre sovrum i rofyllt läge mot den lummiga innergården. Helkaklat badrum med badkar, golvvärme och tvättmaskin samt gäst-wc.

Här bor du i Brf Porslinsbruket 25 som är en äkta bostadsrättsförening som äger marken. Föreningen har 3 parkeringsplatser på gården som kan hyras för 1300kr/mån (f.n. en person i kö). Föreningen har också barnvagnsförråd, cykelrum och hiss.

Absolut toppläge invid populära Rörstrandsgatan i hjärtat av Vasastan. Birkastan är ett av Stockholms attraktivaste områden att bo i med dess trivsamma atmosfär och vackra sekelskiftes- och 20-talshus. Upplev pulsen på Rörstrandsgatan med ett brett utbud av trevliga restauranger och designbutiker. Behagligt gångavstånd till Karlbergs Slott med vackra promenadstråk längs kanalen. Lummiga Vasaparken ligger en kort promenad bort med café, minigolf och lekpark. Det finns flera matbutiker i närheten. Kommunikationerna är utmärkta med tunnelbana, pendeltåg, flygbuss och flertalet innerstadsbussar. En underbar oas mitt i Stockholms stad!

Detta boende måste upplevas på plats - hjärtligt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Bråvallagatan 6, 3tr, Såld i Vasastan - Birkastan, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad