Såld

Vasastan, Stockholm

Bråvallagatan 3, 2tr

Slutpris: 3 750 000 kr

Bråvallagatan 3, 2tr

Charmig 20-tals lägenhet med visst renoveringsbehov och flexibel planlösning!

Med attraktivt läge ligger denna charmiga 1920-tals lägenhet. Visst renoveringsbehov med flexibel planlösning och flertalet möjligheter att disponera planlösningen. Fina trägolv, spröjsade fönster samt innerdörrar i original med spegelprofil. Vardagsrum med sovalkov. Mysigt kök med ny kyl/frys samt spis trägolv samt plats för matmord. Bra förvaringslösning i platsbyggda garderober samt i rymligt vindsförråd.

- Renoveringsbehov
- Hiss
- Högt i tak
- Mycket populärt läge i Birkastan
- Vindsförråd om ca 3 kvm

Välskött förening som genomfört stora renoveringar. Föreningen har ett gemensamt avtal för Kabel-Tv samt bredband och en obligatorisk avgift om ca 229 kr/månad tillkommer på avgiften. Gemensam gård med grillmöjlighet.

Absolut toppläge invid populära Rörstrandsgatan i hjärtat av Vasastan. Birkastan är ett av Stockholms attraktivaste områden att bo i med dess trivsamma atmosfär och vackra sekelskiftes- och 20-talshus. Upplev pulsen på Rörstrandsgatan med ett brett utbud av trevliga restauranger och designbutiker. Behagligt gångavstånd till Karlbergs Slott med vackra promenadstråk längs kanalen. Lummiga Vasaparken ligger en kort promenad bort med café, minigolf och lekpark. Det finns flera matbutiker i närheten. Kommunikationerna är utmärkta med tunnelbana, pendeltåg, flygbuss och flertalet innerstadsbussar. En underbar oas mitt i Stockholms stad!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Bråvallagatan 3, 2tr, Såld i Vasastan, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad