Såld

Gärdet, Stockholm

Brantingsgatan 51, 4 tr

Slutpris: 2 870 000 kr

Brantingsgatan 51, 4 tr

Väldisponerad etta högst upp i huset med balkong. Skuldfri förening!

Ljus, stilren och ytterst välplanerad etta högst upp i huset i en skuldfri förening. Bostaden är i genomgående mycket fint skick med vackert fiskbensmönstrad ekparkett, ljus färgsättning och moderna materialval. De stora fönsterpartierna ger ett rikligt ljusinsläpp och den generösa takhöjden en härlig rymd. Här är det enkelt att trivas med ett stort allrum med en öppen planlösning mot det stilfulla köket. De ljusa och luftiga ytorna inrymmer plats för såväl säng, soffa och fin plats för matbord intill fönstret. Det smakfulla köket har goda förvaringsmöjligheter bakom vita luckor och här nås den härliga balkongen med utsikt över grönska. Badrummet är helkaklat och utrustat med badkar. Den inbjudande hallen har goda avhängningsmöjligheter och bra förvaring i garderob. Sammantaget finns här fina förutsättningar för att trivas och det är bara att flytta in. För extern förvaring finns ett vindsförråd om ca 5 kvm.

Brf Verkstadsklubben 26 är en skuldfri äkta bostadsrättsförening som har en god ekonomi. Föreningen upplåter 24 lägenheter med bostadsrätt, 1 lägenhet med hyresrätt och 2 hyresrättslokaler. Totalyta för bostadsätterna är 1042 kvm, Totalyta för hyresätten är 49 kvm och totalyta för lokalerna är 157 kvm. Marken innehas med äganderätt. Föreningen godkänner delat ägande som 90/10. För medlemmarna finns tvättstuga, ett enklare gym, cykelrum samt cykelställ utomhus.

Bostaden är belägen på Gärdet, ett område som passar perfekt för dig som värdesätter närhet till både natur och city. Inom gångavstånd ligger Gärdesängarna och Lill-Jansskogen med utmärkta motionsspår. Likaså Tessinparken, Kampementsbadet och Djurgården. På behagligt promenadavstånd når du populära Fältöversten med sitt breda utbud av shopping, matbutiker, restauranger samt ytterligare vardagsservice. Närmsta tunnelbanestation Gärdet (röda linjen) finns på utanför på gatan men även flertalet busslinjer. Med denna bostad som utgångspunkt har du närhet till allt!

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Brantingsgatan 51, 4 tr, Såld i Gärdet, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad