Såld

Kummelnäs, Nacka

Brantbacken 2

Slutpris: 16 750 000 kr

Brantbacken 2

Rymlig villa av högsta kvalitet! Ett hem för konnässören där ingenting har lämnats åt slumpen

Nybyggd rymlig villa av högsta kvalitet! Detta är ett hem för konnässören där ingenting har lämnats åt slumpen. Här bor man enkelt, extremt energisnålt (klass B!) och bekymmersfritt i många år framöver! Ta gärna del av ett felfritt besiktningsprotokoll och energideklarationen som visar att villan närmast är ett passivhus.

Denna vackra villa från 2017 är vackert belägen på en lugn gata i Björnberget, Kummelnäs. Endast ett stenkast bort ligger Sågsjön strandlinje. Totalt njuter man av 224 kvm bostadsyta disponerat på två plan och med stora sociala ytor. Ute och inne samspelar fint tack vare stora fönster och glasade dörrar som leder ut mot de stora altaner som omsluter villan. Trädgården är belägen rakt mot söder så här har man verkligen sol hela dagen. Ett smakfullt droppformat spabad används flitigt året om. Utöver villan finns en läckert designad carport med laddstation och förråd bakom, samt ett isolerat förråd som är integrerat under terrassen.

Genast innanför ytterdörren får man känsla för villan rymd och kvalitet. Här välkomnar en takhöjd på närmare 3 meter och ett polerat betonggolv. Hemmet är helt fritt från lister vilket ger ett modernt och avskalat intryck. Entréplanet har stora representativa ytor i öppen planlösning. Matplatsen i burspråket rymmer riktigt många middagsgäster. I anslutning ligger det påkostade köket från Vedum med Miele vitvaror. På detta plan finns vidare ett rymligt sovrum, tvättstuga och teknikrum och badrum.

En trappa upp finns familjens privata sfär med hela fyra sovrum och allrum med utgång till terrassen mot söder. I det stora och påkostade badrummet kan man bada i ett vackert äggutformat corianbadkar eller njuta av ångbastu och upplevelseduschen. Dörrar leder ut till altanen på baksidan där man kan svalka sig eller ta trappan ner till spabadet på den nedre altanen.

Villan på Brantbacken är mycket omsorgsfullt byggt. Man har satsat extra på att få ett tyst, bekvämt och energisnålt hus genom gjutna betongbjälklag (även mellanbjälklaget), vattenburen golvvärme överallt kopplad till bergvärme och extra isolerade väggar mellan rummen. Huset har KNX-system för bekväm total styrning av alla funktioner, även på distans. Inbyggda högtalare av högsta kvalitet sitter i flera rum. Fasaden är underhållsfri och behandlad med järnvitriol för att vackert smälta in i naturen. Många smarta finesser finns integrerade så som tvättnedkast från övre badrummet till tvättstugan, samt golvbrunn i hallen för smart avrinning från vinterblöta skor.

Den väl tilltagna hörntomten gränsar mot naturmark på en sida vilket skyddar den ostörda känsla man har idag. Trädgården är omsorgsfullt anlagd och vackert inringad av en bokhäck på en upphöjd mur. På den plana gräsmattan framför huset kan barnen leka under uppsikt av föräldrar som njuter på altanen under pergolan. Upphöjda rabatter mellan gräsmatta och altan bjuder på vackra planteringar. Det går utmärkt att bygga en pool och nyttja nivåskillanden om man så önskar.

Boende i Björnberget i Kummelnäs uppskattar närheten till naturen och inte minst till Sågsjön - en underbar sjö att simma i om sommarhalvåret och åka skridskor på om vintern. Den ligger endast 50 meter ner för gatan från villan, Man har även tillgång till en bastu på flotte i sjön samt kajaker och grillplats.

Anna Hellgren
Ansvarig mäklare

Anna Hellgren

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Anna

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Brantbacken 2, Såld i Kummelnäs, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad