Såld

Södermalm - Zinkensdamm, Stockholm

Brännkyrkagatan 91, 6 tr

Slutpris: 6 550 000 kr

Brännkyrkagatan 91, 6 tr

Stambytt och väldisponerad 3:a i toppskick med balkong och sol från lunch till sen kväll!

Varmt välkomna till en stambytt och väldisponerad 3:a högst upp i huset med genomgående stilrena och noga utvalda materialval. Med en socialt utformad öppen planlösning mellan kök och vardagsrum i kombination med balkong i bästa sydvästläge och utsikt mot takåsar finns här alla förutsättningar för att trivas. Fullt utrustat kök i toppklass med integrerade vitvaror, rymlig vinkyl samt en stor köksö är fina förutsättningar för den matlagningsglada kocken och de hungriga gästerna att samlas kring. Intill erbjuds gott om utrymme för större soffgrupp samt ett stort matbord med plats för många. Rymligt rogivande sovrum med plats för dubbelsäng, övrig önskad inredning samt gott om förvaringsmöjligheter bakom praktisk garderobsvägg med spegelskjutdörrar. Dessutom intill köket finns ett möblerbart arbetsrum eller barnrum om så önskas. Stilrent och nyligen stambytt (2020) badrum utrustat med skön golvvärme för de frusna fötterna samt praktisk tvättmaskin. Bostaden erbjuder även gott om förvaring i den rymliga klädkammaren, och du har dessutom nyttjanderätt till ett källarförråd om ca 5 kvm. Helt klart en bostad att längta hem till. Välkommen hit för att trivas och njuta!

Brf Uven nr 156 är en äkta förening som äger marken. I fastighetens garage finns 62 bilplatser och 5 motorcykelplatser som hyrs ut till medlemmar, hyresgäster och utomstående.
För föreningens medlemmar finns nyttjanderätt till möblerad innergård, rymlig föreningslokal med pingisbord, relax-avdelning med bastu, gym samt grovtvättstuga. Gör gärna ett besök på föreningens hemsida: https://www.hsb.se/stockholm/brf/uvennr156/om-foreningen/

Här bor du i ett levande område med allt från Söders puls kring Mariatorget och Bysistorget med omnejd eller naturen kring Skinnarviksberget med härlig utsikt över Riddarfjärden. Det finns ett stort antal caféer, restauranger och barer i krokarna, som exempelvis populära Folkoperan och Hotel Rival. Vidare finns all tänkbar service i området såsom flertalet mataffärer såsom ICA, Coop och Willys samt apotek och Systembolaget. Kommunikationerna är utmärkta med tunnelbanans röda linje vid Zinkensdamm och Mariatorget. Flertalet bussar i området med bl.a 4:ans blå buss. En kort promenad bort hittar du Tantolunden med bad och fantastiska promenadstråk.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Brännkyrkagatan 91, 6 tr, Såld i Södermalm - Zinkensdamm, Stockholm

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad