Såld

Södermalm - Zinkensdamm, Stockholm

Brännkyrkagatan 91, 5 tr

Slutpris: 6 175 000 kr

Brännkyrkagatan 91, 5 tr

Stambytt och väldisponerad 3:a högt upp i huset med balkong och sol från lunch till sen kväll!

Varmt välkommen till en stambytt och väldisponerad 3:a högt upp i huset med balkong med sol från lunch till sen kväll. Lägenheten har en hemtrevlig känsla med härligt ljusinsläpp, vitmålade väggar och vackert parkettgolv. Ni välkomnas här av en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter i garderob. Köket är smakfullt inrett med bra förvaring, god arbetsyta i massiv bänkskiva i trä och full maskinell utrustning. Bostaden erbjuder ett väl tilltaget vardagsrum som skapar perfekta ytor för umgänge och samvaro. Stort sovrum med plats för dubbelsäng och ett mindre sovrum som passar utmärkt som barnrum. Stambytt helkaklat badrum från 2020 med dusch. Bostaden har goda förvaringsmöjligheter i en rymlig klädkammare och nyttjanderätt till källarförråd om ca 4 kvm. Helt klart en bostad att längta hem till. Välkommen hit för att trivas och njuta!

Brf Uven nr 156 är en äkta förening som äger marken. I fastighetens garage finns 62 bilplatser och 5 motorcykelplatser som hyrs ut till medlemmar, hyresgäster och utomstående.
För föreningens medlemmar finns nyttjanderätt till möblerad innergård, rymlig föreningslokal med pingisbord, relax-avdelning med bastu, gym samt grovtvättstuga. Gör gärna ett besök på föreningens hemsida: https://www.hsb.se/stockholm/brf/uvennr156/om-foreningen/

Här bor du i ett levande område med allt från Söders puls kring Mariatorget och Bysistorget med omnejd eller naturen kring Skinnarviksberget med härlig utsikt över Riddarfjärden. Det finns ett stort antal caféer, restauranger och barer i krokarna, som exempelvis populära Folkoperan och Hotel Rival. Vidare finns all tänkbar service i området såsom flertalet mataffärer såsom ICA, Coop och Willys samt apotek och Systembolaget. Kommunikationerna är utmärkta med tunnelbanans röda linje vid Zinkensdamm och Mariatorget. Flertalet bussar i området med bl.a 4:ans blå buss. En kort promenad bort hittar du Tantolunden med bad och fantastiska promenadstråk.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Brännkyrkagatan 91, 5 tr, Såld i Södermalm - Zinkensdamm, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad