Såld

Södermalm - Zinkensdamm, Stockholm

Brännkyrkagatan 81, Bv

Slutpris: 3 000 000 kr

Brännkyrkagatan 81, Bv

Nyproducerad 2020, en exklusiv studiolägenhet med låg avgift och toppläge på Södermalm!

Nyproducerad och exklusiv studiolägenhet med låg avgift och noga utvalda materialval i eftertraktade Zinkensdamm med närhet till såväl stadspuls som vattnet vid söder mälarstrand. Genomgående exklusiva materialval och hög standard med vitmålade väggar och fin ekparkett samt generösa 3 m takhöjd - bara att flytta in och njuta. Välkomnande hall med gott om förvaring i flertalet garderober. Läckert kök i kiselgrått från In-toto med utrustning från Siemens. Allrummet är i öppen planlösning mot kök och bjuder in till såväl goda middagar som lata dagar i soffan. Intill finns sovalkoven med plats för mindre dubbelsäng och tillhörande sängbord. Helkaklat, snyggt badrum i grått och vitt med utrustat med golvvärme samt tvättpelare. Till bostaden hör ett källarförråd. Bostaden ligger på entréplan vilket ger en snabb åtkomst till den fantastiska innergården. Här kan du njuta av varma dagar. Det finns flera sittgrupper och grill för medlemmarna att nyttja.

Brf Uven Större 22 bildades 2012 och är en äkta förening som äger marken. Fastigheten uppfördes 1929 och består av två huskroppar (Hornsgatan 92 och Brännkyrkagatan 81) med idag totalt 60 bostadsrätter, 3 hyresrätter och 3 lokaler. För medlemmarna finns en fin innergård, tvättstuga, vädringsbalkonger, cykelställ samt källarförråd.
För mer information besök gärna föreningens hemsida http://www.brfuvenstorre22.se/

Här bor du i ett levande område med allt från Söders puls kring Mariatorget och Bysistorget med omnejd eller naturen kring Skinnarviksberget med härlig utsikt över Riddarfjärden. Det finns ett stort antal caféer, restauranger och barer i krokarna, som exempelvis populära Folkoperan och Hotel Rival. Vidare finns all tänkbar service i området såsom flertalet mataffärer såsom ICA, Coop och Willys samt apotek och Systembolaget. Kommunikationerna är utmärkta med tunnelbanans röda linje vid Zinkensdamm och Mariatorget. Flertalet bussar i området med bl.a 4:ans blå buss. En kort promenad bort hittar du Tantolunden med bad och fantastiska promenadstråk.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Brännkyrkagatan 81, Bv, Såld i Södermalm - Zinkensdamm, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close