Såld

Södermalm, Stockholm

Brännkyrkagatan 66, 4 tr

Slutpris: 3 650 000 kr

Brännkyrkagatan 66, 4 tr

Välplanerad 2:a med inglasad balkong i sydväst!

Välkommen till en optimalt planerad 2:a med balkong med eftermiddags och kvällssol. Den rymliga balkongen med plats för utemöbler ligger lugnt belägen mot gården. Genom inglasningen förlänger du "balkongsäsongen" ytterligare! Lägenheten består av charmiga detaljer såsom originaldörrar och bevarade luckor i köket. Vardagsrummet är lättmöblerat med plats för både soffgrupp och matbord. Badrummet är snyggt renoverat med golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. I sovrummet år det plats för valfri bredd på dubbelsängen och lös förvaring. Gott om inbyggd förvaring i hallen.

Föreningen är välskött och har låga avgifter och har dessutom hela 15 hyresrätter, som utgör dolda tillgångar. Vid en eventuell försäljning av dessa, så tillfaller de intäkterna föreningen. Under 2019 så amorterade föreningen 1 600 000 kr och hade vid årets slut över 9.2 miljoner i likvida medel. Belåningen för 2019 är 6768 lån/kvm.

Här bor du i ett levande område med allt från Söders puls kring Mariatorget och Bysistorget med omnejd eller naturen kring Skinnarviksberget med härlig utsikt över Riddarfjärden. Det finns ett stort antal caféer, restauranger och barer i krokarna, som exempelvis populära Folkoperan och Hotel Rival. Vidare finns all tänkbar service i området såsom flertalet mataffärer såsom ICA, Coop och Willys samt apotek och Systembolaget. Kommunikationerna är utmärkta med tunnelbanans röda linje vid Zinkensdamm och Mariatorget. Flertalet bussar i området med bl.a 4:ans blå buss. En kort promenad bort hittar du Tantolunden med bad och fantastiska promenadstråk.

Jonas Tillman
Ansvarig mäklare

Jonas Tillman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jonas
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close