Såld

Höganäs, Uppsala

Botvidsgatan 8 D

Slutpris: 1 850 000 kr

Botvidsgatan 8 D

Renoverad 1:a centralt belägen med rymlig balkong i soligt sydvästläge

FAST PRIS
Välkomna till denna trevliga lägenhet på 1 rum och kök i välskött 30-talsfastighet, belägen i attraktiva Höganäs, med ett optimalt läge till Uppsala centrum och allt som kan önskas. Här hittar ni eftertraktade detaljer så som högt i tak, genomgående fina parkettgolv, stora fönsterpartier samt renoverat badrum och kök.

Planlösningen erbjuder möblerbar hall. Rum med stora fönsterpartier och utgång till rymlig balkong i fritt sydvästläge. Fräscht renoverat arbetskök med vita luckor och vitt kakel ovanför arbetsytorna. Gott om förvaring och bra disponering. Renoverat duschrum med klinkergolv och kaklade väggar. Vägghängd toalett, tvättställ, dusch och handdukstork.

Här bor ni i en trivsam förening med mycket god ekonomi. De boende får bland annat tillgång till en trevlig välskött innergård med utemöbler och grillmöjligheter. Höganäs har ett utmärkt centralt läge med kort promenadavstånd till citykärnan. Resecentrum ligger endast ett stenkast bort vilket skapar perfekta pendlarmöjligheter både via buss och tåg men även via bil då du smidigt kan ta dig ut på E4:an. I närområdet finns bl a gym, Vaksala torg och affärshuset Kvarnen med ICA, apotek, systembolag och restauranger.

Varmt välkomna på visning! Anmäl ert intresse redan idag för att inte gå miste om denna möjlighet.

Beyar Hajo
Ansvarig mäklare

Beyar Hajo

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Beyar

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Botvidsgatan 8 D, Såld i Höganäs, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad