Såld

Höganäs, Uppsala

Botvidsgatan 6B

Slutpris: 2 310 000 kr

Botvidsgatan 6B

Toppenfin 2,5:a!

Välkommen till denna mycket hemtrevliga tvåa med ett perfekt läge intill stadskärnan i 30-talshus ritat av Gunnar Leche! Lägenheten är optimalt planerad; här nyttjas varenda kvadratmeter till fullo och du får enkelt plats med allt du kan önska dig. Med takhöjden på 2,7 meter tillsammans med de stora fönsterpartierna får du ett fantastiskt ljusinsläpp och en härlig känsla av rymd. Samtidigt är lägenheten så gott som fri från insyn. Här kan du förvänta dig en mycket tilltalande lägenhet i fint skick!

Lägenheten är smakfullt renoverad med bevarade tidstypiska detaljer, såsom djupa fönsternischer och genomgående originalträgolv. Tack vare den praktiska planlösningen erbjuder lägenheten idag ett fullt utrustat kök med mycket förvaringsmöjligheter, ett rymligt vardagsrum med plats för både soff- och matgrupp, ett stilrent badrum, ett sovrum med plats för större säng samt ett mysigt halvrum som idag är inrett med matbord.

Lägenhetsinnehavaren nyttjar ett stort vindsförråd, ett rymligt källarförråd samt ett matkällarförråd.

I Brf Domar nr 2 erbjuds boende tillgång till en trevlig och lummig innergård med pallkragar, trädgårdsmöbler och grillmöjligheter. Här bor du i vackra omgivningar med närhet till stadskärnan. Med sitt centrala läge endast ett stenkast från resecentrum får du perfekta pendlarmöjligheter både via buss och tåg men även via bil då du smidigt kan ta dig ut på E4:an. I närområdet finns gym och affärshuset Kvarnen med ICA, apotek, systembolag och restauranger.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad