Såld

Höganäs, Uppsala

Botvidsgatan 6B

Slutpris: 2 230 000 kr

Botvidsgatan 6B

Optimalt planerad tvåa i mycket fint skick!

Välkommen till denna mycket hemtrevliga tvåa med ett perfekt läge intill stadskärnan i 30-talshus ritat av Gunnar Leche! Lägenheten är optimalt planerad; här nyttjas varenda kvadratmeter till fullo och du får enkelt plats med allt du kan önska dig. Med takhöjden på 2,7 meter tillsammans med de stora fönsterpartierna får du ett fantastiskt ljusinsläpp och en härlig känsla av rymd. Samtidigt är lägenheten så gott som fri från insyn. Här kan du förvänta dig en mycket tilltalande lägenhet i fint skick!

Lägenheten är smakfullt renoverad med bevarade tidstypiska detaljer, såsom djupa fönsternischer och genomgående originalträgolv. Tack vare den praktiska planlösningen erbjuder lägenheten idag en hall med förvaring i garderober, ett modernt och fullt utrustat kök med mycket förvaringsmöjligheter, ett rymligt vardagsrum med plats för både soff- och matgrupp samt ett sovrum med plats för större säng och förvaring i inbyggd garderob. Lägenheten har även ett badrum med bland annat dusch och kombinerad tvättmaskin och torktumlare. I lägenheten har du bra förvaringsutrymme i flera garderober och ytterligare förvaringsmöjligheter i tre separata förråd.

I Brf Domar nr 2 erbjuds boende tillgång till en trevlig och lummig innergård med trädgårdsmöbler och grillmöjligheter. Här bor du i vackra omgivningar med närhet till stadskärnan. Med sitt centrala läge endast ett stenkast från resecentrum får du perfekta pendlarmöjligheter både via buss och tåg men även via bil då du smidigt kan ta dig ut på E4:an. I närområdet finns gym och affärshuset Kvarnen med ICA, apotek, systembolag och restauranger.

Välkommen på visning!

Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Botvidsgatan 6B, Såld i Höganäs, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad