Kommande bostad

Höganäs, Uppsala

Botvidsgatan 4 A

  • price tag icon 4 490 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
Pris enl ök
  • lamp and chair icon 3 rum och kök
area icon Yta
  • 67 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 490 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 4 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1937
Botvidsgatan 4 A

Charmig 30-tals lägenhet med bevarade originaldetaljer

Varmt välkommen till denna charmiga 30-tals lägenhet med ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare gavelläget och fönster i tre väderstreck i attraktiva Höganäs. Bostaden karaktäriseras av vackra tidsenliga detaljer såsom fina trägolv, renoverat kök, generös takhöjd och djupa fönsternischer med marmorbänkar.

Den väldisponerade planlösningen erbjuder välkomnade hall, nyrenoverat kök med fina tillval, luftigt ljust vardagsrum, två rymliga sovrum varav det ena med inbyggda garderober, stamrenoverat och fräscht badrum samt trevlig balkong med eftermiddag och kvälssol. I övrigt hör till lägenheten tre förråd: Ett källarförråd, ett matkällarförråd och ett vindsförråd.

Inom räckhåll finns Vaksala torg, Uppsala konsert och kongress och tillgång till service i affärshuset Kvarnen med bland annat mataffär, systembolag och apotek. Höganäs har ett centralt läge, mindre än 6-7 minuters promenad till gågatan. I området finns flera träningsanläggningar och flera riktigt bra restauranger och är dessutom nära till nationer och Universitetet. Det ligger utmärkt till för den växande skaran stockholmspendlare. På mindre än 10 minuters promenad är du på resecentrum, där du hoppar på tåget eller bussen till huvudstaden eller vidare ut i landet. Det många inte känner till, är vilken grön oas Höganäsparken är, där den ligger skyddad och lummig i närheten. Här åker barn pulka på vintern, soldyrkare kan fånga de första strålarna på försommaren och en plats för picknick finns alltid nära till hands.

Njut av föreningen stora gräsytor med lindar, syréner och häckar mot gatan. Trevlig innergård med björkar och häckar och med flera uteplatser och grillmöjlighet.

Kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

Intresseanmälan
Beyar Hajo
Ansvarig mäklare

Beyar Hajo

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Beyar

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Dokument och länkar

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad