Kommande bostad

Främre Luthagen, Uppsala

Börjegatan 5A

  • price tag icon 8 869 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
Pris enl ök
  • lamp and chair icon 5 rum och kök
area icon Yta
  • 170 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 8 869 kr/mån
floors icon Våning
  • 4 av 5 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1940
Börjegatan 5A

Exklusiv Gavelvåning på 170 kvm i Främre Luthagen med dubbla balkonger och uthyrningsmöjligheter!

Välkommen till Brf Ginnar och denna unika gavelvåning, ritad av stadsarkitekten Sten Hummel-Gumaelius. På våning fyra av fem, högt upp i huset med hiss, bor du med en fantastisk utsikt över Domkyrkan och Vasaparken. Lägenheten bjuder på en känsla av ljus och rymd tack vare dess generösa yta och dubbla balkonger, vackra trägolv, högt i tak och en fungerande eldstad. Den smarta planlösningen erbjuder ett vinklat vardagsrum, ett rymligt kök med matplats, två stora sovrum med utsikt mot Vasaparken, ytterligare ett sovrum med klädkammare, två badrum och en gästtoalett. Uthyrningsmöjligheten, se alternativ planlösning, öppnar upp för extra intäkter.

På Börjegatan 5 A bor du med lummiga Vasaparken som närmsta granne och stadens puls runt hörnet. Runt hörnet ligger välsorterade Luthagens Livs, apotek, caféer, bagerier och restauranger. Här kan du njuta av spontana vardagsäventyr med allt du behöver inom räckhåll. Med några minuters cykelavstånd till resecentrum har du dessutom ett utmärkt pendlarläge. Vackra promenadstråk längsmed Fyrisån och flera närbelägna parker gör detta till ett idealiskt boende för dig som älskar både stadsliv och natur.

För barnfamiljer erbjuder området flertalet lekplatser, grönområden samt många förskolor och skolor att välja mellan. Detta är ett hem som kombinerar bekvämlighet med en fantastisk livskvalitet i en av Uppsalas mest eftertraktade stadsdelar. Missa inte chansen att förvärva denna representativa våning med alla dess fördelar och bo i hjärtat av Luthagen.

Intresseanmälan
Christoffer Stalén Bardaxis
Ansvarig mäklare

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Christoffer

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad