Till salu
Budgivning pågår

Luthagen, Uppsala

Börjegatan 58 A

2 890 000 kr
area icon Yta
  • 77 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 872 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 3 (ingen hiss)
Börjegatan 58 A

Gavelfyra med fungerande öppen spis och balkong med eftermiddags- och kvällssol.

Mycket välplanerad gavelfyra med idag tre bra sovrum. Fantastisk balkong i soligt västerläge ut mot stor, lummig innergård. Här kan du njuta av solen på eftermiddagen och in på kvällen! Hela lägenheten erbjuder lättmöblerade rum med gott om förvaring! Snyggt och välutrustat kök med vita originalskåp, rejäla arbetsytor och bra förvaringsmöjligheter. Köket har dessutom en ovanligt stor matplats, perfekt för trevliga middagsbjudningar! Stamrenoverat, helkaklat badrum med badkar. Notera att bostaden är registrerad som en trea i lägenhetsregistret.

Välskött förening med många större renoveringar genomförda, bland annat byte av fönster, nya balkonger och installation av säkerhetsdörrar. I föreningen finns två vanliga tvättstugor, en extra drop-in tvättstuga samt hobbyrum i källaren. Bra förvaringsmöjligheter i dels de två källarförråd som lägenhetsinnehavaren disponerar och dels i gemensamma cykelrum.

Bra läge i Luthagen med kort promenad- och cykelavstånd till centrum, stationen och universitetets institutioner och nationer. Precis snett över gatan från lägenheten finns det nya torget Mimmi Ekholms plats med en riktigt fin ICA-butik, restauranger, apotek m.m. Även väldigt nära till Stabbyskogen med motions- och promenadspår.

Anmäl dig till visningen redan idag!

Intresseanmälan

Helene Malmsten

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad