Såld

Luthagen, Uppsala

Börjegatan 57

Slutpris: 3 995 000 kr

Börjegatan 57

Välplanerad gavelfyra med hiss från markplan & dubbla balkonger!

Välkommen till denna rymliga och välplanerade gavellägenhet om fyra rum och kök på Börjegatan. Med sina generösa 103 kvadratmeter erbjuder denna bostad gott om utrymme för en stor familj att trivas i.
Planlösningen ger er: Välkomnande hall med gott om plats för avhängning, ett mycket stort och lättmöblerat vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen. I anslutning till vardagsrummet med halvöppen planlösning hittar vi ett fullt utrustat kök med matplats för ca 6 personer. Tre väl tilltagna sovrum varav det ena med utgång till bostadens andra balkong. Två badrum, separat tvättstuga och en stor klädkammare.
I avgiften ingår värme, varmvatten, kallvatten, kabel-TV, internet 250/250 och IP-telefoni (Telia triple play).
Ledig parkeringsplats!

Läget är perfekt för den naturälskande familjen, med närheten till grönområden och vackra promenadstråk. Här kan ni njuta av frisk luft och vacker natur varje dag.
För den som har barn är detta ett drömboende. Det barnvänliga läget ger er trygghet och möjlighet till lek och bus. Dessutom finns det gott om utrymme för barnens leksaker och kläder i de generösa förvaringsmöjligheterna.

Här bor du i en trygg förening med god ekonomi. Det finns ett stort fokus på hållbarhet och energi med egna solceller på taket som genererar el som nyttjas direkt av medlemmarna via individuell mätning. I fastigheten finns hiss från markplan. På föreningens stora innergård finns en egen lekplats. Närhet till Stabbyskogen och Fyrisåns fina promenadstråk. Flera förskolor och skolor för alla åldrar finns i området.

Vid intilliggande torget finns ICA-butik, vårdcentral, kvartersrestaurang, apotek, bageri/konditori, gym mm. Även Nelins mataffär ligger i grannskapet. Kort promenadavstånd till närmaste busshållplats.

Bör ses!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Börjegatan 57, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad