Såld

Luthagen, Uppsala

Börjegatan 54A

Slutpris: 1 825 000 kr

Börjegatan 54A

Perfekt studentlägenhet med närhet till Uppsala city och universitet!

Välkommen till denna ljusa och kvadratsmarta lägenhet i populära Luthagen med uteplats!

Här bor du i en välplanerad 1:a med renoverad köksdel, badrum med badkar samt ett allrum med plats för både säng, matbord och skrivbord. Förvaring finns i hallens garderob samt i det praktiskt planerade rummet. Fint ljusinsläpp med utgång till en privat uteplats som nyttjas genom ett kostnadsfritt nyttjanderättsavtal med bostadsrättsföreningen.

I Luthagen bor ni i ett trivsamt område med smidigt cykelavstånd till stadens puls, universitetet och resecentrum. I närområdet finns fina motionsstråk i Stabbyskogen, mataffärer, restauranger, stort utbud av sportaktiviteter vid Fyrishov samt torget Mimmi Ekholms plats med närservice.

Stabil och välskött förening med mycket god ekonomi. Mycket fin och solig gårdsmiljö med inbjudande grönytor, lekplats, trädgårdsmöbler och grillplats.

Denna lägenhet vill ni inte missa, välkommen på visning!

Beyar Hajo
Ansvarig mäklare

Beyar Hajo

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Beyar

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Börjegatan 54A, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad