Såld

Luthagen, Uppsala

Börjegatan 42A

Slutpris: 2 760 000 kr

Börjegatan 42A

Välkommen Börjegatan 42 A och till denna ljusa lägenhet med öppen spis i vardagsrummet! Planlösningen fördelar sig på hall med gott om plats för att hänga av sig ytterkläder, klädkammare, kök med matplats, mycket trevligt vardagsrum med öppen spis och burspråk, duschrum samt två sovrum.

Luthagen erbjuder dig närhet till all tänkbar service såsom mataffär, bank och vid Mimmi Ekholms plats finns även vårdcentral, restauranger, café, mataffär och gym. Fina grönområden för promenader, elbelyst skid/motionsspår i Stabbyskogen. Till stadskärnan och resecentrum har du promenadavstånd och det är dessutom ett perfekt pendlingsläge då du smidigt når Bärbyleden och vidare till E4:an. I anslutning till fastigheten finns busshållplatser, dels linje 1 mot bland annat Ångströmlaboratoriet och linje 9 mot centralstationen.

Anette Blomstedt
Ansvarig mäklare

Anette Blomstedt

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Anette

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Börjegatan 42A, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad