Såld

Främre Luthagen, Uppsala

Börjegatan 3 B

Slutpris: 2 950 000 kr

Börjegatan 3 B

Tvåa i toppskick med balkong i sydvästläge, belägen i populär förening i Främre Luthagen!

Äntligen ges nu tillfälle att förvärva en mycket representativ lägenhet i hög klass, med ett underbart läge precis intill Vasaparken och direkt närhet till centrala Uppsala. Denna mycket tilltalande lägenhet om två rum och kök är i genomgående toppskick och har varsamt renoverats senaste åren. Noga utvalda materialval samspelar den moderna funktionaliteten tillsammans med de äldre eftertraktade tidstypiska detaljerna som kännetecknar Gunnar Leches 30-tals arkitektur.

Tack vare sin praktiska planlösning erbjuder lägenheten en rymlig hall med förvaring i klädkammare. Ett ljust och socialt kök med gott om förvaring och arbetsyta samt plats för många kring matbordet. Ett mycket rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp och ytterligare möblemang. Från vardagsrummet nås även lägenhetens balkong i sydväst läge, riktad mot trädkronorna och grönskande Vasaparken. Ett sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring i flertalet garderober. Lägenheten har även ett fräscht helkaklat badrum med förberett för tvättmaskin. Till lägenheten finns även gott om förvaringsmöjligheter i 3 st förråd.

BRF Börjegårdarna är en mycket välskött förening, med engagerade medlemmar och med en god ekonomi. Här är de större renoveringarna gjorda och föreningens tillgångar samt lokaler har underhållits mycket väl. Medlemmarna har bland annat en grönskande innergård med trädgårdsmöbler och grillplats, relaxavdelning, samlingslokal och övernattningsrum med wc för gäster till sitt förfogande.

Här bor ni i ett lugnt och grönskande läge precis intill citykärnan, universitetet och domkyrkan. Ni tar er till Uppsalas mittpunkt samt resecentrum via en kort promenad på endast ett par minuter. På vägen dit kan ni passa på att promenera längs Fyrisån och dess vackra omgivning av grönska och äldre byggnader. I det direkta närområdet kring lägenheten finns det trevliga restauranger, livsmedelsbutik och apotek m.m. Precis utanför porten hittar ni den vackra Vasaparken som öppnar upp för många lekfulla såväl som avslappnade stunder utomhus.

Nu erbjuds en chans att förvärva en fantastisk lägenhet i ett av Uppsalas bästa lägen. Detta vill ni inte missa! Anmäl intresse till mäklaren redan idag!

Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Börjegatan 3 B, Såld i Främre Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad