Såld

Främre Luthagen, Uppsala

Börjegatan 3 B

Slutpris: 3 300 000 kr

Börjegatan 3 B

Tilltalande läge i Främre Luthagen med balkong mot Vasaparken!

I ett absolut toppläge med balkong mot Vasaparken erbjuds nu en charmig 30-talslägenhet om två rum och kök för dig som söker det där lilla extra! Bostaden är belägen i eftertraktade Främre Luthagen vilket ger dig direkt närhet till restauranger, butiker och stadens puls.

Bostaden har genomgående vackra trägolv, med fiskbensparkett i vardagsrum. Planlösningen består av hall med plats för avhängning, fullt utrustat kök med bland annat kyl/frys, diskmaskin och spishäll, i öppen anslutning till köket ligger vardagsrummet med utrymme för matplats, soffa och tv-möbel. Från vardagsrummet nås den stora balkongen i ett soligt västerläge. Rymligt sovrum med gott om utrymme för stor säng och arbetshörna, här finns även en inbyggd garderob. Nyrenoverat badrum med stilrena materialval.
Till lägenheten tillhör 2 förråd, 1 källarförråd och 1 stort vindsförråd.

Börjegårdarna är en stabil förening med god ekonomi och låga avgifter där både bredband och kabel-tv ingår. Utöver detta erbjuder föreningen tvättstuga, torkrum, bastu samt ett övernattningsrum som får hyras av medlemmar för gäster till en symbolisk summa till föreningen. Förråd hör till lägenheten!

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad