Såld

Främre Luthagen, Uppsala

Börjegatan 1B

Slutpris: 1 900 000 kr

Börjegatan 1B

Optimal studentlägenhet i främre Luthagen med låg månadsavgift och balkong!

Nu ges möjligheten att förvärva denna charmiga 1:a med perfekt läge i Främre Luthagen! Här bor du på en lugn adress intill Vasaparken, Ekonomikum och hela Uppsalas nationsliv. Fina materialval i kök och badrum som samspelar med den moderna funktionaliteten tillsammans med de äldre eftertraktade tidstypiska detaljerna som kännetecknar Gunnar Leches 30-tals arkitektur. Låg månadsavgift om 1302 kr/mån där värme, vatten, kabel-tv, bredband och bostadsrättstillägg ingår!

Planlösningen erbjuder en välkomnande hall med praktiskt skoskåp på vägg och ett modernt badrum med klinker och kaklade väggar. Kök med vita köksluckor med goda arbetsytor och praktiska hyllor ovanför köksbänken. I allrummet finns plats för säng, matbord och tv-bänk. Balkongen vetter mot Vasaparken och erbjuder mycket grönska utanför.

Börjegårdarna är en mycket välskött och populär bostadsrättsförening, med engagerade medlemmar och med en god ekonomi. Här är de större renoveringarna gjorda och föreningens tillgångar samt lokaler har underhållits mycket väl. Senast installerades solceller på taket, vilket har hjälp till att hålla ner de boendes elkostnader. Medlemmarna har bland annat en grönskande innergård med trädgårdsmöbler och grillplats, relaxavdelning, samlingslokal och övernattningsrum med wc för gäster till sitt förfogande.

En fantastisk lägenhet i ett av Uppsalas bästa lägen! Passar perfekt för dig som ska studera, söker din första lägenhet eller är i behov av övernattningslägenhet. Välkommen att anmäla dig till visningen!

Linnea Lager
Ansvarig mäklare

Linnea Lager

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linnea

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Börjegatan 1B, Såld i Främre Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad