Såld

Luthagen, Uppsala

Börjegatan 17B

Slutpris: 10 500 000 kr

Börjegatan 17B

Unikt, centralt beläget parhus i lugnt läge och med en trivsam omgivning

Unikt parhus i gott skick, beläget i vackra Luthagen. Vandra och njut av de vackra vyerna i ett av Uppsalas mest attraktiva kvarter, med varierande arkitektur och prunkande grönområden. Här bor du centralt, men ändå otroligt lugnt i trivsamma omgivningar.

Huset är uppfört 1980 på beställning av byggherre Anders Diös. I tre våningsplan med inredd källare som uthyrningsdel, kan man få ner boendekostnaden kraftigt eller använda hela huset om behov finns. Huset är i genomgående väldigt gott skick och har löpande renoverats. Planlösningen erbjuder entré i markplan, rymligt vardagsrum med öppen spis, platsbyggd bokhylla och utgång till stort trädäck med eftermiddagssol, kök med fräscha ytskikt och gott om förvaring, köksö med förvaring under och en inbyggd vinkyl. Gästwc med kakel och klinker. Övervåningen inrymmer 3 st sovrum, allrum som kan användas som arbets-eller pysselhörna, Helkaklat badrum med både dusch och badkar, här finns även tvättmaskin och torktumlare. Vindsplanet är inrett med snedtak och erbjuder ett stort sovrum med bra klädförvaring och ett mindre sovrum. Källarplanet har i dagsläget entré från utvändig trappa, men man kan enkelt återställa öppningen invändigt, källaren inrymmer en lägenhet om 2 rok med kök samt badrum med bastu. Tillhörande garage för 1 bil. Ytterligare plats för att ställa bilen finns på uppfarten framför garaget.

===Luthagen===
I Luthagen har ni nära till allt - detta är det perfekta området för er som vill ha närheten till naturen men samtidigt bo med gångavstånd till citykärnan. Luthagen erbjuder även olika parker samt promenadstråk längs Fyrisån eller närliggande Stabbyskogen. Vasaparken är en populär samlingsplats för barnfamiljer både sommar som vinter, ett besök i lekparken eller Biologiska Museét, Biotopia.
Det finns ett flertal mataffärer och trevliga kvartersrestauranger med varierad inriktning. Här finns även små butiker av olika slag.
Denna lummiga och lugna stadsdel tilltalar såväl barnfamiljer, äldre och studenter. Det sistnämnda då både Uppsala Universitet, Ekonomikum samt studentnationerna ligger ett stenkast bort.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Börjegatan 17B, Såld i Luthagen, Uppsala Planlösning från Börjegatan 17B, Såld i Luthagen, Uppsala Planlösning från Börjegatan 17B, Såld i Luthagen, Uppsala Planlösning från Börjegatan 17B, Såld i Luthagen, Uppsala

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad