Såld

Södermalm - SoFo, Stockholm

Bondegatan 4, 1 tr

Slutpris: 6 300 000 kr

Bondegatan 4, 1 tr

Stilfull och inbjudande sekelskiftestvåa med dubbla kakelugnar och tilltagna sällskapsytor!

Sekelskifte, dubbla kakelugnar och fina umgängesytor - På Bondegatan 4 faller ni direkt för den generösa takhöjden med vackra stuckaturer, de höga golvsocklarna, spegeldörrarna och de vackra brädgolvet som sammanbinder bostadens luftiga ytor. Här ligger de välplanerade rummen fint i fil med generöst ljusinsläpp från de breda, spröjsade fönsterpartierna. Genomgående finns de generösa förvaringsmöjligheterna vilket gör det enkelt att möblera efter behov och önskemål. Det ljusa och inbjudande köket med generös förvaring har också plats för ett större matbord med tillhörande stolar. I rummet intill är ljusinsläppet påtagligt och här inryms såväl en större soffgrupp med tillhörande stolar som övrig önskad inredning med en fungerande kakelugn som sätter ytterligare karaktär på rummet. Vidare via pardörrar nås ett väl tilltaget och rogivande sovrum som förutom dubbelsäng har stora ytor för arbetsplats om så önskas. Även här finns en vacker och fungerande kakelugn och den rymliga klädkammaren ihop med de platsbyggda garderoberna gör det enkelt att förvara. Det helkaklade badrummet i komfortabel storlek nås via hallen och är perfekt disponerat med separat duschhörna. Den välkomnande hallen har gott om plats för avhängning samt förvaring i den platsbyggda garderoben, och för er som önskar ytterligare förvaring finns nyttjanderätt till källarförråd i föreningen. Utanför säkerhetsdörren nås hissen som tar er bekvämt ner till tvättstugan. Den grönskande och möblerade innergården är ytterligare en tillgång till bostaden vilket blir som ett extrarum under sommarhalvåret att samlas vid. Sammantaget en enastående sekelskiftestvåa med alla förutsättningar för att njuta och må vid första besök. Välkomna hit för att trivas!

Bostadsrättsföreningen Pelikan 10 är en äkta förening som äger marken, bildades i december 1998 och tog över husen 2000 från Familjebostäder. Föreningen innefattar totalt 39 bostadrättslägenheter och fyra lokaler i två fastigheter på Bondegatan 4 och Katarina Bangata 17. För föreningens medlemmar finns nyttjanderätt till en möblerad innergård, tvättstuga, källsortering på innergården samt cykelförvaring.

Här bor du mitt i hjärtat på Södermalm bland alla vackra fastigheter med stort utbud av trendiga butiker, restauranger och caféer. I närheten finns även härliga grönområden i t.ex. Vitabergsparken och Nytorget som är SoFo's mittpunkt och som har kommit att bli ett av Stockholms mest attraktiva område. Här kan du uppleva de populära haken som genomsyras av en avslappnad känsla. Kommunikationerna är utmärkta med flertalet bussar och tunnelbanans gröna linje.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Bondegatan 4, 1 tr, Såld i Södermalm - SoFo, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close