Såld

Södermalm - SoFo, Stockholm

Bondegatan 18, 3 tr

Slutpris: 4 420 000 kr

Bondegatan 18, 3 tr

VÄLPLANERAD OCH NYRENOVERAD 2:A MED BALKONG I SOLIGT SÖDERLÄGE OCH ABSOLUT TOPPLÄGE PÅ SÖDERMALM!

Varmt välkommen att trivas i en stilfullt nyrenoverad och ytterst välplanerad tvåa med fina sällskapsutrymmen och genomtänkt planlösning där varje kvadratmeter får sin fulla rätt. Under 2020 har köket varsamt renoverats med ett utsökt resultat, inklusive bostadens samtliga ytskikt - där originalparketten bidrar till extra trivselfaktor. De genomgående stora fönsterpartierna i soligt läge ihop med de nymålade vita väggarna bidrar till känslan av extra ljus och rymd. Den rymliga sällskapsdelen inrymmer gott om plats för såväl soffhörna och övrigt önskat möblemang som det större matbordet med flertalet hungriga gäster runtom. Den soldränkta balkongen i fint söderläge som ligger intill och nås via pardörrar blir en naturlig förlängning av rummet. Här finns plats för möblemang och odlingar om så önskas och det är enkelt att njuta tack vare det insynsskyddade läget och solens värme från tidig morgon till tidig kväll. Sovrummet erbjuder plats för dubbelsäng och inrymmer mycket förvaring i den platsbyggda garderobsväggen från Ballingslöv. Bostadens stilrena badrum är helkaklat och utrustat med badkar. I den välkomnande hallen är det enkelt att hänga av sig och förvara i garderoben, och om inte det räcker finns dessutom nyttjanderätt till vindsförråd om ca 4-5kvm i föreningen. Här är det enkelt att trivas och sammantaget en bostad där det bara är att flytta in. Tillträde enligt köparens önskemål.

Brf Bonden Större 41 är en äkta förening som äger marken. Fastigheten byggdes 1946 och föreningen bildades 1999. Föreningen består av 58 lägenheter som upplåst med bostadsrätt, 2 lägenheter som upplåts med hyresrätt samt 7 lokaler med hyresrätt, dessa med varierande verksamhet. Från dessa erhålls betydande intäkter från hyra. I husen finns två gemensamma, bokningsbara, takterrasser i söderläge om vardera ca 12 kvm. I föreningen finns också en gård med utemöbler och planteringar. På både gården och terrasserna får man grilla. I markplan finns ett cykelrum, soprum och grovsoprum med separat ingång direkt från Bondegatan. Föreningen har tvättstugor, vardera med två tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp samt en mangel.

Här bor du mitt i hjärtat på Södermalm bland alla vackra fastigheter med stort utbud av trendiga butiker, restauranger och caféer. I närheten finns även härliga grönområden i t.ex. Vitbergsparken och Nytorget som är SoFo's mittpunkt och som har kommit att bli ett av Stockholms mest attraktiva område. Här kan du uppleva de populära haken som genomsyras av en avslappnad känsla. Kommunikationerna är utmärkta med flertalet bussar och tunnelbanans gröna linje.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Bondegatan 18, 3 tr, Såld i Södermalm - SoFo, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad