Såld

Södermalm - SoFo, Stockholm

Bondegatan 13, 2 tr

Slutpris: 4 550 000 kr

Bondegatan 13, 2 tr

Stilren funkispärla på eftertraktad adress i hjärtat av SoFo!

Varmt välkomna till eftertraktade Bondegatan och denna stilrena funkispärla på 47 fina och väldisponerade kvadratmeter! I port nummer 13, två snabba trappor upp väntar en inbjudande tvåa med fönster i två väderstreck. Det breda brädgolvet som löper genom hela bostaden ihop med tidstypiska vackra fönsterna med hasp och speglade dörrar sätter fin prägel och gör det enkelt att möblera efter behov och önskemål. Det inbjudande och luftiga vardagsrummet med påtagligt ljusinsläpp har stora fina ytor för soffgrupp, mediamöbel samt övrigt önskat möblemang. Intill i hallens förlängning finns en fin plats för matbord med tillhörande stolar. I anslutning till båda rummen nås det stilfulla och fullt utrustade köket med generös förvaring bakom vita skåpsluckor. Det rogivande sovrummet som nås via skjutdörrar har plats för säng med tillhörande sängbord i lugnt läge med fönster mot den lummiga innergården. Badrummet är helkaklat med mörk klinker på golv och vitkaklade väggar och bekvämt utrustat med tvättmaskin. Den välkomnande hallen innanför säkerhetsdörren bjuder in till resten av bostaden och har en fin plats för önskad avhängning. För er som önskar extra förvaring finns dessutom nyttjanderätt till ett externt källarförråd i föreningen. På våningsplanen finns vädringsbalkonger fria att nyttja och ni tar er enkelt ner till den trevliga innergården vilket blir som ett extrarum sommartid. Varmt välkomna hit för att trivas!

Brf Bonden 13 äger sedan 2008 fastigheten Timmermannen 29. Föreningen består av 47 lägenheter varav 1 upplåts som hyresrätt och 4 lokaler som hyrs ut. De boende har tillgång till gemensam tvättstuga, barnvagnsrum och trevlig gård. Besök gärna föreningens hemsida https://bonden13.bostadsratterna.se/hem

Här bor du mitt i hjärtat av SoFo på Södermalm bland alla vackra fastigheter med stort utbud av trendiga butiker, restauranger och caféer. I närheten finns även härliga grönområden i t.ex. Vitbergsparken. I närheten finner ni Nytorget som är SoFo's mittpunkt och har kommit att bli ett av Stockholms mest attraktiva område. Här kan du uppleva de populära haken som genomsyras av en avslappnad känsla. Kommunikationerna är utmärkta med flertalet bussar och tunnelbanans gröna linje.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Bondegatan 13, 2 tr, Såld i Södermalm - SoFo, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad