Såld

Centrum, Västerås

Bondebacken 15

Slutpris: 3 000 000 kr

Bondebacken 15

Fantastisk våning på Bondebacken om 122 kvm med två balkonger och fönster åt tre väderstreck!

- Makalöst ljusinsläpp
- Härliga sociala ytor
- Första våningen
- Två balkonger
- Stabil förening med låg belåningsgrad

Äntligen får vi presentera denna fantastiska våning om 122 kvm med mycket centralt läge på Bondebacken 15. Här möts du av härliga ytor vilket är genomgående för hela bostaden med rymliga rum, öppna ytor och fint ljusflöde från stora fönster i tre väderstreck. Härlig 40-talscharm genomsyrar bostaden med högt i tak, stora fönster, fiskbensparkett och öppen spis. Genomgående fräscha ytskikt med helkaklat badrum och WC samt fint kök.

Trivsam förening med 13 lägenheter och mycket låg belåningsgrad (1 457 kr/kvm enl ÅR 2022). Sedan 1990-talet har många av de mer omfattande renoveringarna utförts, såsom fasad, stambyte och fönsterbyte (pågående) vilket gör det till ett bekvämt boende att flytta in i.

Att bo på Bondebacken innebär att du bor med närhet till allt du behöver. För fina promenadstråk tar du dig smidigt upp till Djäkneberget där du kan avsluta med att avnjuta god mat till magisk utsikt, in mot Stallhagens villakvarter för att fortsätta ner till Mälaren eller promenera till Vasaparken och slottet. Ner till city tar du dig på några minuter för att njuta av mångfacetterat utbud av butiker, restauranger och nöjesliv. Dessutom bor du nära tågstationen och busskommunikationer. Ett stenkast från lägenheten finns Oxbacken centrum med matbutik, apotek och vårdcentral.

En makalöst fin våning som ni absolut inte vill missa, vi ses på visningen!

Moa Schanzer-Larsen
Ansvarig mäklare

Moa Schanzer-Larsen

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Moa

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Bondebacken 15, Såld i Centrum, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad