Såld

Kristiansborg, Västerås

Bomansgatan 30D

Slutpris: 940 000 kr

Bomansgatan 30D

Perfekt planerad 1 rok i fint skick med inglasad balkong!

- Genomgående fint ljusflöde och fint skick
- Rymligt kök (renoverat 2022)
- Mycket välplanerade ytor
- Stor inglasad balkong
- Perfekt belägen med närhet till city och MDU

Varmt välkomna till denna mysiga bostad på Bomansgatan 30D med kvadratmetrarna på helt rätt ställen. Här bor du bekvämt på första våningen i hus med hiss med stor inglasad balkong. Du har dessutom mycket fräscht kök som erbjuder utrymme för generös matgrupp och även plats för diskmaskin, badrum med toppmatad tvättmaskin samt rymligt vardagsrum/allrum med naturlig plats för säng och gott om plats för övrig möblering. Bostaden karaktäriseras av genomgående fräscha ytor, ljusa ytskikt och härligt ljusinsläpp.

Stabil förening med många genomförda renoveringar samt låg skuldsättning (3 469 kr/kvm enl ÅR 2022).

Väldigt trivsamt område med närhet till det mesta du kan tänka dig. Här bor du med mycket smidigt cykelavstånd till MDU, city, tågstationen och Mälaren. Närhet till matbutiker och restauranger. Kort bilfärd till Stenby samt E18 som tar dig till Erikslund och Hälla på ca 10 min.

Varmt välkomna att anmäla er till visningen!

Moa Schanzer-Larsen
Ansvarig mäklare

Moa Schanzer-Larsen

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Moa

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Bomansgatan 30D, Såld i Kristiansborg, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad