Såld

Kristiansborg, Västerås

Bomansgatan 26B

Slutpris: 1 150 000 kr

Bomansgatan 26B

Centralt belägen på populära Kristiansborg!

I mysiga kvarter på uppväxt område ligger denna välplanerade pärla. Bostaden har genomgående ljusa ytskikt och ett fint ljusinsläpp. Lägenhetens 38,5 kvm erbjuder ett snyggt kök med mycket förvaring och matplats vid fönster. Den mysiga sovalkoven är väl tilltaget och räcker gott och väl för både säng och förvaring/garderob om så önskas.. Helkaklat och fint badrum. Vardagsrummet är rymligt och ljust med utgång till balkong i västerläge som bjuder på fin eftermiddags-/kvällssol. Här kan ni sitta och njuta enda in till småtimmarna med nära och kära och något gott att dricka.

Till lägenheten hör två st källarförråd. Tvättstuga finns i husets källare.

Här bor du i en stabil förening med god ekonomi och mysiga omgivningar. Absolut närhet till Mälardalens högskola med ett kort promenadavstånd. Västerås city når du enkelt på cykelavstånd och busshållplats finns bara någon minut från bostaden.

Varmt välkommen på visning! Anmäl dig, titta förbi och upplev på plats!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Bomansgatan 26B, Såld i Kristiansborg, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad