Till salu

Kristiansborg, Västerås

Bomansgatan 22E

Nästa visning
calendar icon tisdag 2 juli 17:30 - 18:00
  • price tag icon 3 678 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
1 295 000 kr
  • lamp and chair icon 2 rum och kök
area icon Yta
  • 49,5 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 678 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 av 3 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1942
Bomansgatan 22E

Välplanerad lägenhet på populära och trivsamma Kristiansborg!

Välkommen till en hemtrevlig tvåa med behagliga färgval och fräscha ytskikt. En modern lägenhet med perfekt planlösning.

Lägenheten består av en inbjudande och praktisk hall, vardagsrum, kök, ett badrum och ett sovrum. I det rymliga och lättmöblerade vardagsrummet finns härliga umgängesytor och plats för soffa och matgrupp. Köket är praktiskt och stilrent med diskmaskin, bra förvaringsmöjligheter och plats för matbord och stolar. Badrummet är fräscht och fint med handfat, dusch, tvättmaskin och toalett. Det rogivande sovrummet erbjuder bra förvaring i form av garderob och plats för dubbelsäng.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här tvåan finns en mysig och fin balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga
kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder lättmöblerade ytor.

Här bor ni i en välskött förening med god ekonomi och låga avgifter där både tv och bredband ingår. Föreningen har även ett gemensamt elavtal där förbrukningen delas upp bland bostadsrätterna.
Läget på Kristiansborg är optimalt med gångavstånd till Västerås City, Mälardalens högskola, centralstationen, samt Rocklunda idrottsområde.

Välkommen att boka in er till visning!

Visningar

Föranmälan krävs via Widerlövs hemsida. Välkommen! tisdag 2 juli, 17:30 - 18:00
Anmäl mig
Patrik Demir
Ansvarig mäklare

Patrik Demir

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Patrik

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Bomansgatan 22E, Till salu i Kristiansborg, Västerås

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad