Till salu

Kristiansborg, Västerås

Bomansgatan 18A

Nästa visning
calendar icon måndag 18 mars 17:00 - 17:30
995 000 kr
area icon Yta
  • 43 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 970 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 3 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1941
Bomansgatan 18A

Gavel 2:a med fin utsikt!

Välkomna till denna fina gavellägenhet med fönster mot tre väderstreck och ljus hela dagen! En hemtrevlig tvåa med behagliga färgval, bra planlösning och fräscha ytskikt.

Lägenheten består av en inbjudande och praktisk hall, vardagsrum, kök, ett badrum och ett sovrum. I det rymliga och lättmöblerade vardagsrummet finns härliga umgängesytor och plats för soffa och matgrupp med utgång till balkong i soligt läge. Köket är praktiskt och stilrent med bra förvaringsmöjligheter och plats för matbord och stolar. Badrummet är fräscht och fint med handfat, dusch, toalett.
Det rogivande sovrummet har mörka väggar samt ljust golv och erbjuder bra förvaring i form av garderob och plats för dubbelsäng.

Här bor ni i en välskött förening med god ekonomi. Läget på Kristiansborg är optimalt med gångavstånd till Västerås City, Mälardalens högskola, centralstationen, samt Rocklunda idrottsområde.

Välkommen att boka in er till visning!

Visningar

Föranmälan krävs via Widerlövs hemsida. Välkommen! måndag 18 mars, 17:00 - 17:30
Anmäl mig
Ansvarig mäklare

Patrik Demir

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

TV och bredband

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Bomansgatan 18A, Till salu i Kristiansborg, Västerås

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad