Såld

Kristiansborg, Västerås

Bomansgatan 16C

Slutpris: 1 050 000 kr

Bomansgatan 16C

Mysig och välplanerad bostad med balkong i soligt läge!

- Genomgående fint ljusflöde och fint skick
- Perfekt belägen med närhet till city och MDU
- Förberett för toppmatare i badrummet
- Mycket välplanerade ytor
- Stabil förening med låg belåningsgrad (2 913 kr/kvm enl ÅR 2022)

Varmt välkomna till denna mysiga bostad på Bomansgatan 16C med kvadratmetrarna på helt rätt ställen. Här bor du bekvämt på andra våningen med balkong ut mot takåsarna med härlig eftermiddagssol. Du har dessutom fräscht kök med plats för diskmaskin, sovrum med fönster ut mot grönska, kaklat badrum där det är förberett för tvättmaskin/toppmatare samt rymligt vardagsrum. Bostaden karaktäriseras av genomgående fräscha ytor, ljusa ytskikt och härligt ljusinsläpp.

Stabil förening med många genomförda renoveringar samt låg skuldsättning (2 913 kr/kvm enl ÅR 2022).

Väldigt trivsamt område med närhet till det mesta du kan tänka dig. Här bor du med mycket smidigt cykelavstånd till MDU, city, tågstationen och Mälaren. Närhet till matbutiker och restauranger. Kort bilfärd till Stenby samt E18 som tar dig till Erikslund och Hälla på ca 10 min.

Moa Schanzer-Larsen
Ansvarig mäklare

Moa Schanzer-Larsen

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Moa

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Bomansgatan 16C, Såld i Kristiansborg, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad