Såld

Bälinge, Uppsala

Bolvägen 8

Slutpris: 4 550 000 kr

Bolvägen 8

Välplanerad villa i genomgående gott skick och bergvärme, i utmärkt läge mot allmänning!

Det välplanerade huset inrymmer bl.a. en stor och ljus entréhall, renoverat kök med matplats, rymligt vardagsrum med utgång till uterum, renoverat duschrum samt tre sovrum. Källarplanet erbjuder rejäl tvättstuga, gillestuga, WC, avskilt gästrum och stort badrum med bubbelbad, dusch och bastu. Bra förvaringsmöjligheter genom förvaring i källaren samt ett rymligt garage med matkällare. Humana driftskostnader genom vattenburet värmesystem med bergvärmepump.

Trivsam tomt med baksida i härligt söderläge mot allmänning. Stor gräsmatta, fruktträd, bärbuskar och två uteplatser varav den ena är ett inglasat uterum som förlänger utomhussäsongen. Villan är belägen på lågtrafikerad gata i lugnt och trevligt område med boende i alla åldrar.

Här bor ni i hjärtat av Bälinge med närhet till skola för förskoleklass till åk 5, förskolor, pizzeria och mataffär. Här finns även utomhusbad, idrottsplats och belyst jogging-/skidspår. Mycket bra kommunikationer till Uppsala via stadsbussar.

Klas Winter
Ansvarig mäklare

Klas Winter

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Klas

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Bolvägen 8, Såld i Bälinge, Uppsala Planlösning från Bolvägen 8, Såld i Bälinge, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad