Såld

Södermalm, Stockholm

Bohusgatan 49, 7tr

Slutpris: 7 050 000 kr

Bohusgatan 49, 7tr

Möjlig 4:a med balkong i västerläge

Möjlig 4:a // Gäst WC // Högt läge // Inglasad balkong i västerläge // Utsikt över takåsarna // Rikligt ljusinsläpp // Genomgående

Välkommen till denna pärla i högt läge med utsikt över söders takåsar! Här bor du med en stor inglasad balkong i ett soligt västerläge. Vardagsrummet är rymligt med plats för både soffgrupp och matsalsbord. Köket är bevarat i äldre stil och präglas av bra förvaring och goda arbetsytor. Intill köket finns en matplats, som enkelt kan göras om till ett sovrum för den som önskar (se alternativ planskiss). Matplatsen är närmare sju kvm (ca 2.14 * 3,25). Vidare finns två bra sovrum där det ena har en inbyggd garderobsvägg. Badrummet är rymligt med tvättmaskin. För tillfället står en duschkabin för handikappade i badrummet, vilket givetvis kan tas bort. I hallen finns dessutom en gäst WC. Mycket bra förvaring i form av en walk-in-closet, inbyggda garderober och plats för lös förvaring.

Föreningen är välskött och hade vid årsskiftet ca 4.5 miljoner i likvida medel.

Här bor du på ett utmärkt läge på Södermalm, med grönskande omgivningar. Det är en kort promenad till Medborgarplatsen, Ringens köpcenter och Skrapan med dess härliga takbar. Det finns flera gym, som exempelvi Flertalet gym, SATS och Fitness 24/7. Skanstull har ett gediget utbud av restauranger, cafeér och trevliga barer. I närheten finns även härliga grönområden t.ex. Vitabergsparken och Nytorget som är SoFo's mittpunkt och som har kommit att bli ett av Stockholms mest attraktiva områden. Kommunikationerna är mycket goda med Skanstull tunnelbana, bussar och det är även gångavstånd till Södra Stations pendeltåg.

Jonas Tillman
Ansvarig mäklare

Jonas Tillman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jonas

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Bohusgatan 49, 7tr, Såld i Södermalm, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close