Såld

Råby, Västerås

Bofinksvägen 11

Slutpris: 865 000 kr

Bofinksvägen 11

Superfräsch 3:a - en halvtrappa upp!

Välkommen till Bofinksvägen 11 och denna renoverade trerummare belägen endast en halvtrappa upp!

Fräscha ytskikt och ljusa färger är genomgående i hela bostaden! Fördelar sig över en inbjudande hall med plats för avhängning samt förvaring via skjutgarderober, ett rymligt badrum med två handfat, badkar och ljusinsläpp via fönster, två rogivande sovrum varav ett med utgång till en inglasad balkong, ett fräscht kök som är utrustat med allt man behöver, en separat tvättstuga och sist men inte minst ett socialt och rymligt vardagsrum med utsikt över grönområden.

Belägen inom en stabil förening med välskötta fastigheter och många faciliteter såsom bastu, förråd, tvättstuga och föreningslokal. Mycket goda parkeringsmöjligheter. Lugnt och familjärt område med närhet till flertalet grönområden, skolor, kommunikationer och Erikslund shoppingcenter.

Välkommen på visning!

Zain Turfi
Ansvarig mäklare

Zain Turfi

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Zain
Stina Ottestam
Assisterande mäklare

Stina Ottestam

Mäklarassistent Läs mer om Stina

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Bofinksvägen 11, Såld i Råby, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad