Såld

Råby, Västerås

Bofinksvägen 1

Slutpris: 725 000 kr

Bofinksvägen 1

Hörnlägenhet - en halvtrappa upp!

Välkommen till Bofinksvägen 1 och denna gaveltrea belägen endast en halvtrappa upp!

Fördelar sig över en inbjudande hall, ett rymligt badrum med tvättmaskin, ett praktiskt kök som är utrustat med allt man behöver, en tvättstuga som används idag som ett rum, två rogivande sovrum vara ett med utgång till en inglasad balkong och sist men inte minst ett rymligt vardagsrum fantastisk ljusinsläpp. Till lägenheten hör ett stort hobbyrum/förråd för ytterligare förvaringsmöjligheter.

Belägen inom en stabil förening med välskötta fastigheter och många faciliteter såsom bastu, förråd, tvättstuga och föreningslokal. Mycket goda parkeringsmöjligheter. Lugnt och familjärt område med närhet till flertalet grönområden, skolor, kommunikationer och Erikslund shoppingcenter.

Välkommen på visning!

Zain Turfi
Ansvarig mäklare

Zain Turfi

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Zain
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad