Såld

Finntorp, Nacka

Blomstervägen 52

Slutpris: 4 100 000 kr

Blomstervägen 52

Fint renoverad och mycket välplanerad trea i ett attraktivt område

- Stor balkong i soligt söderläge.
- Perfekt planerad med genomgående planlösning.
- Fint renoverat kök, stort vardagsrum, två mysiga sovrum med klädkammare samt ett fullt utrustat badrum.
- Populärt område i en förening med mycket bra ekonomi och låg belåningsgrad om 1814 kr per kvadratmeter (2022).
- Lekpark precis bakom huset och med framtida tunnelbana endast 200 meter bort.

Välkommen till denna fina trea i ett populärt område. Du går in genom porten och har sedan kök och ett av sovrummet på entréplan, vardagsrum, balkong och det större sovrummet ligger en våning upp från baksidan och har utsikt över området.

Denna charmiga bostad med tre rum och kök erbjuder ett modernt och fräscht intryck. De generösa sällskapsytorna skapar gott om plats för både sociala tillställningar och avkoppling. Det öppna köket är välutrustat med moderna vitvaror och utgör en trivsam plats för matlagning och samvaro. En av bostadens höjdpunkter är balkongen som bjuder på solsken stora delar av dagen. Här kan du avnjuta morgonkaffet eller koppla av efter arbetsdagen. Bra förvaring både i lägenheten och i det externa förrådet som ingår.

Finntorp är ett trivsamt område som kombinerar grönska med bekvämligheter. Här finns närhet till parker, promenadstråk längst bryggorna hela vägen till Nacka strand vilket möjliggör utomhusaktiviteter och en aktiv livsstil. Goda kommunikationer till city med bussar som går med täta avgångar och närhet till både Sickla, Nacka forum och Finntorp centrum för en bekväm vardag.

Paul Karlström
Ansvarig mäklare

Paul Karlström

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Paul

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Blomstervägen 52, Såld i Finntorp, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad