Såld

Gideonsberg, Västerås

Blomstergatan 4

Slutpris: 1 315 000 kr

Blomstergatan 4

Smakfullt renoverad lägenhet på sjunde våningen, helt utan insyn och balkong i söderläge

Välkommen till denna fina och högt belägna tvåa med härlig balkong i söderläge. Lägenhetens 53 kvm karaktäriseras med ljusa och fina ytskikt, stilfullt och öppet kök med vita skåpluckor och gott om förvaring. Integrerad kyl/frys, diskmaskin, inbyggd ugn och micro. Härligt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matbord. Från vardagsrummet når du en stor härlig balkong i söderläge med vidsträckt utsikt. Intill vardagsrummet finns ett mysigt sovrum med flera garderober.

Här bor du högt upp i huset med underbart ljusinsläpp och helt utan insyn. Lägenheten når du smidigt via hiss från entréplan, bekvämt beläget utan trappor.

Välskött förening med god ekonomi. I entréplan finns också en av föreningens flera gemensamma tvättstugor. Övernattningslägenheten är även den belägen på Blomstergatan 4. I föreningen finns även gym, bastu och samlingslokal. Låg månadsavgift där internet ingår.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Blomstergatan 4, Såld i Gideonsberg, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close