Såld

Gideonsberg, Västerås

Blomstergatan 27

Slutpris: 1 595 000 kr

Blomstergatan 27

Välkommen till denna fina gavellägenhet i populära brf Siggesborg!

En lägenhet utan insyn med utsikt över vackra träd och omgivningar.

Här möts vi av en välplanerad och fin 3-rummare med en unik och fin planlösning med fönster i tre väderstreck. Kök med matplats och gott om arbetsytor, vardagsrum braskamin samt med plats för både soffgrupp och matgrupp, två sovrum i bra storlek, en välkomnande hall med platsbyggd förvaring, och sist men inte minst - balkong i söderläge med maximalt solljus!

Lägenheten bjuder på en fin röd tråd när det kommer till detaljer och färgsättning. Rikligt med ljusinsläpp och ett privat bo utan insyn. Här är det bara att flytta in och börja leva.

Här bor du i en välskött förening med ett lugnt läge i området. Bekvämt cykelavstånd till city, universitetet och centralstationen. Grönområden och fina promenadstråk precis utanför dörren. Närhet till matbutiker, förskola och skola, apotek och pizzeria.

Till lägenheten hör två stycken förråd.

Varmt välkommen på visning, anmäl dig gärna!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Blomstergatan 27, Såld i Gideonsberg, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad