Såld

Gideonsberg, Västerås

Blomstergatan 2

Slutpris: 1 600 000 kr

Blomstergatan 2

Blicka ut över fina Västerås!

Välkommen upp till våning 8, här möts ni av en lägenhet med underbart ljusinsläpp och bra planlösning. Trivsam hall mad bra förvaring i stor klädkammare, kök med matplats för trevliga middagar, två stycken sovrum som är lättmöblerade och generösa till storleken, vardagsrum med utgång till balkongen som ligger i söderläge och bjuder på många härliga soltimmar - blicka ut över Västerås samtidigt som ni avnjuter något gott att dricka.

Välskött och stabil förening med god ekonomi. I entréplan finns också en av föreningens flera gemensamma tvättstugor.
I föreningen finns även gym, bastu och samlingslokal. Låg månadsavgift där internet ingår. Till lägenheten hör även 1 st vindsförråd och 1 st matkällare.

Här bor ni med cykelavstånd till centrum och närhet till bland annat mataffärer, Finnslätten, högskolan, samt snabb access till E18.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Blomstergatan 2, Såld i Gideonsberg, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad