Såld

Luthagen, Uppsala

Blomgatan 7B

Slutpris: 7 900 000 kr

Blomgatan 7B

Tillfälle att förvärva ett mycket fint och smakfullt renoverat stadsradhus på eftertraktad adress i barnvänliga Luthagen. Här bor ni insynsskyddat i ett rymligt radhus på 178 kvm fördelat på tre plan med inredd vind. Njut av dubbla altaner med sol från morgon till kväll och en stor balkong under tak för ljumma sommarkvällar. Via grinden når ni den mysiga uteplatsen och sedan in i huset. Stilrent och påkostat kök med köksö och burspråk. Vardagsrum med stor matplats och utgång till härlig terrass. Nyrenoverat helkaklat badrum med badkar. På övervåningen finns tre sovrum i bra storlekar och ett rymligt allrum med utgång till balkongen i solläge. Nyrenoverat helkaklat badrum med dusch och tvättmöjligheter. Den inredda vinden erbjuder ett charmigt rum med snedtak. På gården vid husets entré finns ett förråd som rymmer mycket förvaring. Utanför grinden möts ni av samfällighetens gräsytor med bla. lekplats. I samfällighetsavgiften ingår även eget garage i länga samt tillgång till besöksparkering. I detta barnvänliga område med Bullerbykänsla finns förskolor, parker, skolor runt hörnet samtidigt som ni har stadens puls inom kort promenadavstånd. Direkt närhet till all tänkbar service. Den välsorterade matbutiken Luthagens Livs ligger på bekvämt avstånd. Trevliga promenad- och löparstråk i närliggande Stabbyskogen och längs med Fyrisån. Närheten till stationen och goda bussförbindelser öppnar upp för goda pendlingsmöjligheter både till Stockholm och Enköping.

Missa inte detta drömboende, varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!

Christoffer Stalén Bardaxis
Ansvarig mäklare

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Christoffer

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Blomgatan 7B, Såld i Luthagen, Uppsala Planlösning från Blomgatan 7B, Såld i Luthagen, Uppsala Planlösning från Blomgatan 7B, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad