Såld

Gränby, Uppsala

Blixtgatan 27

Slutpris: 1 825 000 kr

Blixtgatan 27

Stilren 2:a med renoverat kök & badrum på våning 2/3 med härlig balkong i ett insynsskyddat läge!

LÄGENHETEN SÄLJS TILL FAST PRIS!!!

Välkommen till denna fint renoverade tvåa som präglas av ett härligt ljus och rymd. Här bor ni på våning 2 av 3 med trevlig balkong i bra solläge med härlig vy över vädergatorna. Lägenhetens trevliga och ljusa planlösning tillsammans med det insynsskyddade läget gör det lätt att trivas här.

Föreningen har precis installerat solceller på taket och de boende har gemensamt elavtal vilket ger mycket låga elkostnader.

I månadsavgiften ingår värme, varm- och kallvatten, kabel-tv, bredband, ip-telefoni (abonnemang), tvättstuga och bostadsrättstilläggsförsäkring.

Bostaden erbjuder stor entré/hall med garderober. Renoverat och fullt utrustat kök med matplats intill fönster. Rymligt vardagsrum med platsbyggd förvaring samt utgång till balkong i soligt söderläge. Generöst sovrum med gott om förvaring. Renoverat badrum med klinkers/kakel och tvättmaskin.

Stabil förening med låg belåning (695 kr/kvm) där värme, varm- och kallvatten, kabel-tv, bredband, ip-telefoni, tvättstuga och bostadsrättstilläggsförsäkring ingår i månadsavgiften. I föreningen finns tvättstuga, cykelförråd, samlingslokal, bastu pingisrum samt övernattningsrum. På innergården finns grillmöjligheter.

Här bor du citynära med ett mycket trevligt läge mitt emellan city och Gränby Centrum. Gränby köpstad erbjuder all tänkbar service som restauranger, caféer, matbutiker, biograf samt utmärkt shopping. På bekvämt promenadavstånd finner ni Gränbyparken med stora grönområden, livsmedelsbutiker och 4-H gård. Belysta cykel- och promenadvägar till och från city. Utmärkt pendlarläge med täta bussförbindelser och kort körsträcka till E4:ans norra påfart.

Bör ses!

Emil Haraldsson
Ansvarig mäklare

Emil Haraldsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Emil

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Blixtgatan 27, Såld i Gränby, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad