Såld

Södermalm, Stockholm

Blecktornsstigen 8, 2 tr

Slutpris: 5 800 000 kr

Blecktornsstigen 8, 2 tr

Insynsskyddad hörntrea med vackert ljusinsläpp från fönster i flera väderstreck!

Välkomna till en härlig gavellägenhet från 1920-talet med insynsfria fönster i två väderstreck, lugnt och idylliskt belägen med utsikt mot Stora Blecktornsparken! Bostaden har vackra trägolv, dörrar, vägglister samt golvsocklar där allt är original från 1926. Ett okomplicerat boende i gott skick där inget behöver göras - här är det bara att flytta in!

Här bor du mitt på Södermalm men ostörd av biltrafik intill lummiga Blecktornsparken med sina stora lekytor och en öppen förskola. Du har gångavstånd till Nytorget med sitt gemytliga utbud av restauranger och butiker och all tänkbar service finner du vid Skanstull. Vitabergsparken och Årstaviken nås med en kort promenad. Kommunikationerna är mycket goda med tunnelbanans gröna linje från Skanstull samt flertalet innerstadsbussar ett stenkast bort. Till den välrenommerade Tullgårdsskolan (från förskoleklasser upp till årskurs 6) kan barnen gå några minuter genom parken utan att korsa en enda bilväg. 

Föreningen har stora uteplatser med gott om sällskapsytor, bra ekonomi och äger marken.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad