Såld

Luthagen, Uppsala

Blandargatan 8

Slutpris: 2 075 000 kr

Blandargatan 8

Yteffektiv och modern lägenhet med stilrena materialval och balkong i söderläge!

Toppfräsch lägenhet med ett bra läge i Luthagen och gångavstånd till bl.a. Ekonomikum! Lägenheten är smart planerad med kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning där också utgången till den stora balkongen finns. Köket är fullt utrustat och har gott om förvaring bakom skåpluckor i trä. Balkongen är hela 8 kvm stor och ligger i lugnt söderläge mot föreningens innergård, perfekt för att njuta av solen! Sovrummet är av bra storlek och rymmer dubbelsäng samt bra förvaring i stor garderobsvägg med skjutdörrar. Badrummet har fina material med snyggt klinkergolv och kaklade väggar, dessutom finns här egen kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Hallen är välkomnande och har bra förvaringsmöjligheter i stor klädkammare med städskåp. God extra förvaring i ett källarförråd om cirka 5-6 kvm.

Här bor du i ett city och naturnära område med centrala Uppsala samt Resecentrum ligger ca 10 min cykeltur bort. Flertalet förskolor och skolor samt Ekonomikum finns i det direkta närområdet. Lika nära har du härliga park- och grönområden som t ex Gjuteriparken, Tegnérparken, Ekonomikumparken och Stabby prästgård med elljusspår. I närområdet vid Mimmi Ekholms plats finns livsmedelsbutik, apotek, gym, läkarmottagning samt flertalet restauranger.

Välkommen på visning!

Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Blandargatan 8, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad