Såld

Luthagen, Uppsala

Blandargatan 10

Slutpris: 3 050 000 kr

Blandargatan 10

Trevlig lägenhet med högt läge och inglasad balkong

Nu finns möjlighet att förvärva en mycket trevligt planerad trerummare med inglasad balkong i attraktiva Luthagen.

Bostaden har fina sällskapsytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Två bra sovrum och gott om förvaring. Väl tilltaget badrum med tvättmaskin och torktumlare från Siemens, wc, badkar och kommod. Lägenheten byggdes 2017 och är i nyskick. Lägenheten ligger högt belägen på våning 4 med hiss ifrån markplan.
Till lägenheten hör ett förråd i källaren.

Som boende i bostadsrättsföreningen Anemonen 1 blir ni grannar med Stabbys gröna ängar och Stabbyskogen. Här kan ni njuta av trevliga promenadstråk, 1,9 km långt, upplyst motionsspår och trevliga grillplatser. Skogen är också en värdefull lek- och undervisningsmiljö för barnen i Luthagens skolor.

Här har ni ett perfekt utgångsläge för ett bekvämt vardagsliv för både stora och små. Alldeles intill hittar ni populära Mimmi Ekholms plats med bl.a. livsmedelsbutik, apotek, café och gym. Cirka två kilometer av fina gång- och cykelvägar in till centrum, stadsbussar med god turtäthet avgår vid kvarteret och barnomsorg och skolor på promenadavstånd. På tio minuter cyklar ni till resecentrum eller Uppsala centrum.

Beyar Hajo
Ansvarig mäklare

Beyar Hajo

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Beyar

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Blandargatan 10, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad