Såld

Lännersta, Nacka

Blåmesvägen 25

Slutpris: 9 250 000 kr

Blåmesvägen 25

Trevlig och välplanerad familjevilla i attraktiva Lännersta

Välkommen till en optimalt planerad villa med isolerat garage med inredd studio! En klassisk en och enhalvplansvilla i ett ypperligt läge: Lite undangömd från trafiken men med absolut närhet till fyra populära grundskolor; Noblaskolan Lännersta, Noblaskolan Saltsjö-boo, Boo Gårds skola och Björknässkolan; motionsspår, flera badsjöar och snabba bussar till city.

Villan är belägen i en riktigt trevlig och väl inhängnad trädgård med gott om lekyta på plan gräsmatta och härliga altaner. Trädgården bjuder på äpple- plommon och körsbärsträd och är omringad av en bokhäck.

Invändigt välkomnar ett ljust och härligt vardagsrum och kök i öppen planlösning och med en vacker braskamin. Ett burspråk och en altandörr leder ut till altanen i västerläge utanför. Här njuter man gärna av grillkvällar. I köket blir den stora köksön den naturliga samlingspunkten. En matplats för många och en större soffgrupp ryms i rummet och från alla delar kan man njuta av elden i den stilfulla kaminen.

Villan har totalt fem bra sovrum: På övre plan finns fyra sovrum belägna runt ett stort allrum och på entréplanet finns ytterligare ett stort sovrum. Då få av innerväggarna är bärande finns det möjlighet att göra om rumsdispositionen om man så önskar. Lägg där till en studio om ca 8 kvm som ligger i anslutning till det isolerade garaget (ca 21 kvm) - ett perfekt arbets- eller gästrum.

Huset har fått mycket kärlek på senare år; de flesta ytskikt är renoverade, fasaden är ommålad, garaget är isolerat och badrummet på övre plan är totalrenoverat till en smakfull dröm. Det finns laddbox för elbil och fiber är anslutet.

Sammantaget erbjuder huset ett bra paket för en familj i farten som vill ha ett smidigt och rymligt boende. I framtiden kan man eventuellt vilja renovera badrummet på entréplanet, men besiktningen var utan anmärkningar även här. Till elpannan kommer ägarna låta installera en utedel (luft/vatten-värmepump) för att ytterligare få ner de redan goda driftskostnaderna.

Välkomna att själva uppleva denna idyll!

Anna Hellgren

Reg. fastighetsmäklare Läs mer
Intresseanmälan

Var du intresserad av denna bostad?

Vi har flera liknande bostäder till salu så kontakta oss idag så hjälper vi dig!

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad