Till salu
Budgivning pågår

Storvreta, Uppsala

Blåklintsvägen 4

3 975 000 kr Eller enligt ök
area icon Yta
  • 136 m2 boarea
  • 384 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 1981
Blåklintsvägen 4

Välkommen till Blåklintsvägen 4 beläget ett stenkast från idrottsplatsen där du finner diverse sport- och friluftsaktiviteter sommar som vinter. Trivsamt och lugnt område med närhet till all övrig tänkbar service som finns i Storvreta.

Planlösningens entréplan fördelar sig på entréhall, sovrum, vardagsrum med utgång till altan under tak, kök med matplats och utgång till uteplats, badrum med kakel på väggarna och klinkergolv samt tvättstuga. Övervåningen öppnar upp med en övre hall/allrum samt tre sovrum varav ett med angränsande klädkammare samt ett badrum. Garage i länga samt gott om parkeringsplatser.

I Storvreta har du tillgång till utmärkt service såsom matbutiker med generösa öppettider, vårdcentral, tandläkare, apotek, blomsteraffär, flertalet förskolor samt skola upp till årskurs 9, gym, fina omgivningar för motion och njutbara promenader. Dessutom erbjuder Storvreta utmärkta kommunikationer med både buss och tåg på behagligt avstånd från bostaden. Väljer du att pendla med bil så är du ute på E4:an på endast några minuter.

Visningar

Föranmälan krävs. Visningstid bokas via hemsidan. Vänligen avboka vid förhinder söndag 11 juni, 13:30 - 14:15
Anmäl mig

Anette Blomstedt

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Taxering

Inskrivningar m.m.

Driftskostnad

previous slide
next slide

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad