Såld

Storvreta, Uppsala

Blåklintsvägen 12

Slutpris: 4 750 000 kr

Blåklintsvägen 12

Välplanerat 1,5-planshus belägen på ostörd hörntomt vid en barnvänlig återvändsgata

Välkomna till Blåklintsvägen i Storvreta och detta välplanerade hus om 1,5-plan med tillhörande garage, stort förråd, växthus, altan samt härlig grön tomt i ostört läge. Mycket lugnt och barnvänlig läge på återvändsgata!

Planlösningen erbjuder en rymlig och välkomnande entré, ett stort vardagsrum med utgång till altan och tomten riktad mot öster, ett hemtrevligt kök med matplats och utgång till ytterligare en uteplats i västerläge, rymligt sovrum/matsalsrum och ett badrum med dusch samt separat tvättrum. På övre plan finner ni en möblerbar hall, tre stora sovrum varav det ena med klädkammare samt badrum med badkar.

Storvreta är ett mycket populärt bostadsområde strax norr om Uppsala med utmärkt pendlarläge, nära till E4:an, stadsbussar och Upptåget som på 8 minuter tar dig in till Uppsala centralstation. Här hittar man flera förskolor, dagmammor, skolor (årskurs 1-9) mataffärer, vårdcentral, tandvård och bibliotek mm. Storvreta bjuder på ett rikt föreningsliv och för de som gillar friluftsliv har Storvreta en fantastisk naturen för härliga skogspromenader, löprundor och ett populärt elljusspår med konstsnö på vintern.

Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Blåklintsvägen 12, Såld i Storvreta, Uppsala Planlösning från Blåklintsvägen 12, Såld i Storvreta, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad