Såld

Björklinge, Uppsala

Blå vägen 69

Slutpris: 2 680 000 kr

Blå vägen 69

Lummig och välskött tomt i barnvänliga Björklinge!

Välkommen att trivas i denna friliggande mindre villa i attraktivt område med modern planlösning, stor tomt och gäststuga.
Bo med naturen runt knuten i ett av Björklinges mest populära områden. Trevlig planlösning med många fönster vilket ger huset både ljus och rymd.

Här får du en rymlig hall med gott om förvaringsmöjligheter, helkaklat badrum med dusch samt ett par rymliga sovrum. Du har dessutom ett kök och vardagsrum i öppen planlösning med en fungerande öppen spis! Rymlig matplats där du kan samla familj och vänner på härliga middagar och ett trevligt arbetsrum med en grovingång.

Idyllisk och lummig trädgård med fina gräsytor och en vacker liten fontän. På tomten finns idag bl.a. hallon, lingon, blåbär, smultron och gott om utrymme för den som önskar utöka odlingar och planteringar. Under de sena sommarkvällarna kan du njuta av ditt sällskap i den stora inglasade altanen. På fastigheten finns en större gäststuga, redskapsbod, förråd och ett garage med eldriven dörr. Fastigheten är ansluten till fibernätet via IP-only.

I området får du en trivsam boendemiljö med stora grönytor, lekplatser och närhet till Björklinge tätort. I Björklinge finns bl.a. förskolor, skola (F-9), Hemköp, restauranger och bibliotek. Här finns också flera sportanläggningar med tennisbanor, bandyplan och ishall. I utkanten av Björklinge ligger Sandviksbadet vid Långsjön, som är en av Upplands finaste badsjöar. Här har du en härlig badplats med fin sandstrand och badbryggor. Vintertid har du här möjlighet till både skridskoåkning och längdskidåkning. Intill badet finns även fina pulkabackar samt en skidbacke med lift, som är öppen när vädret tillåter.

Från Björklinge centrum har du bra bussförbindelser till Uppsala och med bil är det nära till E4:an.

Missa inte detta tillfälle, anmäl ditt intresse redan idag eller ring mig så berättar jag mer!
* Driftkostnaderna kommer att uppdateras under helgen *

Beyar Hajo
Ansvarig mäklare

Beyar Hajo

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Beyar

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Blå vägen 69, Såld i Björklinge, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad